Uw Schilder voor Winterswijk en omstreken

Zijn uw kozijnen en deuren toe aan een schilderbeurt? Of bent u onlangs verhuisd en moeten de muren van uw nieuwe woning geschilderd worden? Of bent u juist opzoek naar iemand die uw oude woning hersteld voor verkoop of voor oplevering van uw huurwoning?

Ik verzorg al uw schilderwerk in en rondom uw woning. Ik werk voornamelijk in de omgeving van Winterswijk – Doetinchem en kom graag naar u toe om uw wensen te bespreken.

Aanpak allround schilder ​

Als allround schilder en klusjesman in Winterswijk en omgeving heb ik veel ervaring met uiteenlopende werkzaamheden, waaronder ook schilderklussen. Ik kom bij zowel bedrijven als particulieren over de vloer. Het eerste contact ontstaat vaak via mond-­tot-­mond reclame of internet. IMG 6132 768x1024Wanneer mensen op zoek zijn naar een betrouwbare schilder of schildersbedrijf in de buurt van Winterswijk dan is de kans groot dat ze bij mij uitkomen. Per telefoon, e­mail of tijdens een gesprek op uw bedrijf of bij u thuis bespreken we uw wensen. Zo nodig kom ik ter plekke de situatie beoordelen. Daarna krijgt u van mij een gespecificeerde en duidelijke offerte. Na akkoord op de offerte en planning ga ik aan de slag.

Duurzame schildersmaterialen​

Ik gebruik bij voorkeur schildersmaterialen en –gereedschappen van goede en duurzame kwaliteit. U krijgt van mij advies over de meest geschikte verfsoorten voor uw specifieke wensen en situatie. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van duurzame en verantwoorde verf en lakken. Ik ga voor het beste resultaat, passend binnen uw (financiële) situatie.

Schilder Winterswijk ​gezocht?​

Woont u in Winterswijk en omgeving? En heeft u behoefte aan een schilder die vakkundig werk aflevert? Neem dan gerust contact met mij op.

Bel mij: 06-­20427444
Mail mij: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Bezoek mij: Inneed, Eikenstraat 11 in Winterswijk